Nyhetsbrev
AktuelltCateringButikenLunchMatlagningskurserMenyförslagBildgalleriOm ossKontakt
Butiken

Veckans matsedel

V.24

MÅNDAG
Oxjärpar med gräddsås, picklade vinbär och champinjonsallad

TISDAG
Kycklingfaijtas med syrad lök, vitlöksyoghurt, gröna blad, chiligurka och vetetortilla

ONSDAG
Kokt torsk med räkor, hackat ägg, pepparrot och skirat smör

TORSDAG
Rödbetsbiffar med getostcreme och ångade grönsaker

FREDAG
Varmrökt makrill med gräddfil, rödlök och gräslök

Dagens rätt inkl. sallad, bröd och smör: 66:-

Veckans sallad:
Rökt flankstek, björnbär, gröna blad, rårivet grönt, linser och rostad vitlöksmajonnäs 75:-

Veckans vegetariska:
Frittata med grönt, lök och fetaostcreme 66:-

Just nu på GGS:
Vit sparris, coppa, ruccola, nästan bränd grädde och citron  85:-

 911719